Sider som viser Listerines historie

Listerine® har vært basert på vitenskap siden dag 1

Har du noensinne lurt på hvor LISTERINE® har fått navnet sitt fra? Dr. Joseph Lawrence, skaperen av LISTERINE® munnskyll, ønsket å oppkalle arbeidet sitt etter en vitenskapsmann som banet veien. Den originale formulaen til LISTERINE® med fire eteriske oljer ble utviklet av Dr. Joseph Lawrence i 1879.

Mer enn 100 år senere, jobber de samme fire eteriske oljene fortsatt sammen for å effektivt redusere plakk og bakterier som forårsaker dårlig ånde. Ingen annen munnskyll tilbyr den samme kombinasjonen av de fire ingrediensene, som er klinisk bevist å fjerne plakk i dybden og holde munnen din ren og sunn. Kombinasjonen av eukalyptusolje, mentol, tymol og metylsalisylat fortsetter å gi utmerkede resultater.

Sider som viser Listerines historie

Eukalyptusolje – Opprinnelig utvunnet fra eukalyptustrær, som vanligvis finnes i Australia. Denne eteriske oljen virker ved å redusere bakterier

Sider som viser Listerines historie

Mentol – identisk med mentol som finnes naturlig i grønn mynte, denne eteriske oljen er kjent for sine bakteriehemmende egenskaper.

Sider som viser Listerines historie

Tymol – identisk med den tymolen som finnes naturlig i timian og ajwain urt, og forskning fortsetter å vise den effektive effekten som denne eteriske oljen har mot batterier

Sider som viser Listerines historie

Metylsalisylat – identisk med metylsalisylat som finnes i naturlig vintergrønt. Den eteriske oljen brukes også ofte i tyggegummi, da den gir en frisk smak.

I dag er LISTERINE® verdens mest klinisk studerte munnskyll for daglig bruk, med mer enn 50 fullførte kliniske studier.