LISTERINE®.COM COVID-19 Oppdatering

Effekten av den globale COVID-19 pandemien er ufornektelig og alvorlig. Vi i Johnson & Johnson Consumer oppfordrer forbrukere til å oppdatere seg og følge retningslinjene fra Verdens helseorganisasjon, samt nasjonal veiledning fra det Norske helsedirektoratet.

Vi i Johnson & Johnson Consumer, forplikter oss til å bistå individer og samfunn rundt om i verden, for å håndtere den uforutsigbare påvirkningen av COVID-19. Vårt team jobber aktivt for å opprettholde produksjon av våre forbruksvarer, inkludert LISTERINE®.

Siden COVID-19 belaster det globale helsesystemet er det viktigere enn noen sinne å hjelpe mennesker til å holde seg friske og uten behov for kontakt med et overbelastet helsevesen. Våre munnskyll er høyt etterspurte siden konsumentene nå har et større fokus på personlig hygiene. Vi prioriterer den kontinuerlige produksjonen av våre etterspurte produkter, samt sikre høyeste standard av kvalitet og sikkerhet i tillegg til optimal leveranse.

Vi ser en økning i henvendelser fra forbrukere rundt LISTERINE® sin effekt på COVID-19. LISTERINE® er et daglig munnskyll med klinisk dokumentasjon på reduksjon av bakterier som gir dårlig ånde, plakk og tannkjøttbetennelse. LISTERINE® er ikke ment for å forhindre eller behandle COVID-19 og skal bare brukes i henhold til bruksanvisning på produktet. Konsumenter oppfordres til å forholde seg til de prevantive anbefalinger fra Verdens helseorganisasjon samt sørge for hyppig håndvask, holde sosial avstand og unngå berøring av øyne, nese og munn.