EKSKLUSIVT INTERVJU: MØT DONKEY, VÅR MESTER PÅ TENNER OG MUNN

Les alt om Donkey sin rutine, livet i Norge og hans mål om å bli vår vennlige nabolagshelt.

Først av alt, hvordan havnet et esel som deg i Norge?

Familien min flyttet hit for lenge siden for å nyte den friske luften, grønne naturen og det rene vannet. Det var familiens sunne livsstil som først fikk meg til å interessere meg for munnhygiene.

Hvordan holder du tennene dine så sunne?

Jeg kan fortelle deg hva jeg ikke gjør - slutter etter tannpusen! Børsting av tennene når bare 25 % av munnen*, så jeg legger alltid til 30 sekunders skylling med Listerine® Total Care. Listerine® reduserer 97 % av bakteriene som forårsaker plakk og dårlig ånde, som blir igjen etter børsting. Slik gjør man det for å gi plakken et skikkelig spark hver morgen og kveld!

Fortell oss mer om morgenrutinen din?

Jeg liker å stå opp tidlig og ta en rask galopp i skogen før det er tid for frokost. Etter frokost er det tid for mitt favorittøyeblikk på dagen, å pusse tennene og skylle med Listerine® for å fullføre rengjøringen. Etter det – ja da er jeg klar for å kjøre! På tide å spre ordet om god munnhelse.

Hvordan har det seg at du jobber du med Listerine®?

Ikke for å skryte, men jeg har alltid hatt fine tenner. Med en munn som er like sunn som min, tok det ikke lang tid før Listerine® kontaktet meg for å spørre om jeg ville være deres nye ansikt utad.

Hva er målet ditt?

Jeg er et esel som elsker renslighet, og det finnes ikke noe mer inspirerende enn glade smil på sunne munner! Ved å legge til Listerine® i munnpleierutinen din så hjelper du til med å rengjøre tennene fem ganger mer sammenlignet med bare tannbørsting, men mange er ikke klar over dette. Så når jeg ser noen som akkurat skal til å slutte å rengjøre munnen etter å ha pusset tennene, dukker jeg opp og forteller dem at de ikke er ferdige ennå! Jeg har ikke nådd målet mitt før jeg har hjulpet verden med å fullføre rengjøringen med Listerine®.

Hvordan er kjærlighetslivet ditt?

Haha, for et vågalt spørsmål! Med tenner så vakre som mine så får man en del oppmerksomhet. Men akkurat nå er Listerine® min kjærlighet i livet.

Vi har lurt litt på hvordan kommer du inn deg på folks bad?

Jeg har en sjette sans, jeg kjenner det på meg når noen er i ferd med å stoppe etter å ha pusset tennene. Da liksom vandrer jeg inn, selv om det er enklere når det finnes en eselluke å skli inn gjennom. Alle pleier å bli ganske overrasket!

Hva er din favorittmat?

Jeg elsker en porsjon med deilig havregrøt med litt melk, bær og salt – akkurat som min bestemor pleide å lage den. Jeg liker å holde den sunn med så lite sukker som mulig. Jeg liker også å tygge på en sprø gulrot i ny og ne, det er bra for kjevemuskelen.

Hvilke ting har du alltid i baderomsskapet?

Nummer én er selvfølgelig min Listerine® Total Care, jeg må skylle dag og natt. Jeg har også tannbørsten min og et speil, slik at jeg kan skue inn i de hvite perlene mine både når jeg våkner og når jeg legger meg.

Noen siste kloke ord du vil dele?

Å ja, mange. Skjønnhet må komme innenfra, men et smil kan være det første du ser hos en person. Å holde smilet mitt vakkert er det som brakte meg hit jeg er i dag. Så uansett hva livet har på lur, skyll med Listerine® for å fullføre rengjøringen. Complete the clean!

* Fra en studie med måling av overflaten på tennene *